SAMENBOEREN

Weten waar je groentjes vandaan komen, biologische en verantwoorde teelt, de korte keten, elke dag verse groenten en fruit op je bord, mee zorgen voor het voortbestaan van duurzamelandbouw en meer bijleren over telen, tuinieren, composteren, zaaien en oogsten. Dat is waar het bij onze Samenboer Community om draait.


Professionele begeleiding


Of je nu bakken ervaring hebt of nog wat groen ziet achter je oren als het op telen aankomt. Iedereen kan deelnemen. Er is een gemeenschappelijk teeltplan dat we samen met onze community en onder leiding van onze boer opstellen en uitvoeren. Onze boer zal het overzicht bewaren, zorgen voor het groot onderhoud en de samenboeren begeleiden. Daarnaast zal hij elke twee weken fieldsessies organiseren, dit zijn onze gemeenschappelijke momenten voor seizoensuitleg, workshops en activiteiten.

CONCREET


We voorzien een groot stuk van de kinderboerderij voor onze Samenboer Community, dit deel van de boerderij is grotendeels afgesloten van de rest van de boerderij en enkel toegankelijk voor onze leden. Alle oogst hiervan zal verdeeld worden onder de leden, zodat de zij elke dag kunnen genieten van vers fruit en groenten en eventueel andere producten. In ruil voor een maandelijkse bijdrage kan je je aansluiten bij de Samenboer Community. Deze bijdrage is €40 per maand.


DE COMMUNITY


Naast het vers fruit en groenten, de professionele begeleiding, workshops en activiteiten richten we naast het veld ook een gezellige plek in met keuken speciaal voor onze leden. Want de focus ligt niet alleen op de oogst maar ook op het samen beleven, gezelligheid, experimenteren en leren. 

INSCHRIJVEN


Heb je interesse om je aan te sluiten? of wens je meer informatie? Laat het ons hieronder weten.

 
 
 
mij heel graag inschrijven
meer informatie, want heb zeker interesse