ONZE DIEREN


Onze dieren krijgen de beste verzorging mogelijk. Wij werken met professionele dierenverzorgers, liefdevolle vrijwilligers en hebben enkele vee-artsen die met regelmaat onze diertjes controleren.


Voor onze dieren is de Kinderboerderij in Wilrijk het paradijs op aarde, maar meer liefde kan nooit kwaad. Daarom zoeken we voor elk dier een Meter en Peter.


METER- EN PETERSCHAP


Door Meter of Peter te worden kan je de boederij op een hele leuke manier steunen of het kan een creatief cadeautje zijn om te geven aan iemand met een hart voor dieren. Bovendien krijg je er heel wat voor terug!


1. Een officieel certificaat


Dit zal gelden als officieel bewijs dat jou gekozen dier jouw pete- of metediertje is. Inclusief mooie foto zodat je ze uit elkaar kan houden.2. Naamplaatje


Ook op de boerderij zal het duidelijk zijn wie de meter en peter van elk dier zullen zijn.3. Fotoshoot


Peters en Meters zullen de kans krijgen om een fotoshoot te houden met hun dier door een professionele fotograaf.

(niet bij elk dier even gemakkelijk)4. Dagje uit met je Mete-/Petedier


Een dag op de boerderij waar alle meters en peters in de bloemetjes gezet worden en we wandelingen organiseren met de dieren die het toelaten.


INTERESSE?


Vul dan snel het formulier in, laat weten van welk dier je graag meter of peter zou willen worden en wij kijken na wat er nog mogelijk is.

Ons hierover aanspreken op de boerderij mag natuurlijk ook!