PRIVE FEESTEN

Op zoek naar een sprookjesachtige plek om jouw Lentefeest, communiefeest, familiebijeenkomst, receptie of welk feest dan ook te organiseren? Zoek niet verder! Stap binnen in de betoverende wereld van onze kinderboerderij!


Onze prachtige buitenlocatie, met mooie tent en gezellige bar in een oase van groen is de ideale locatie voor een betoverend feest. Deze locatie is exclusief gereserveerd voor jou en je gasten, dus je kunt ongestoord feestvieren. Tegelijkertijd hebben je gasten toegang tot de betoverende kinderboerderij en de avontuurlijke speeltuin.

Feesten zonder zorgen


Bij ons draait alles om gemak. Wij nemen de zorgen uit handen door een prachtig versierde locatie te bieden, compleet met meubilair, een goed gevulde bar en diverse cateringopties. Het enige wat jij hoeft te doen, is feesten en genieten.


Je feest nog onvergetelijker maken?


Naast een prachtige locatie bieden we ook verschillende activiteiten aan om je feest naar een hoger niveau te tillen. Maak een ontspannen wandeling met onze schattige diertjes, ontdek de geheimen van de boerderij tijdens een boeiende rondleiding, deel een bijzonder voedermoment of laat de kinderen zich uitleven op ons fantastisch springkasteel.


Opgelet! Minimum aantal personen voor een privéfeest = 20 personenDus waar wacht je nog op? Contacteer ons en creëer samen met ons een onvergetelijke, betoverende ervaring voor jouw speciale gelegenheid. Laat de magie beginnen!

 
 
 
 
 
 
 
De prachtige locatie
Cateringopties
Extra activiteiten
Het sprinkasteel