SCHOOL- EN GROEPSUITSTAPPEN

Welkom op de kinderboerderij van Wilrijk. Met heel veel plezier ontvangen we jullie op het vernieuwde domein. Stap binnen in een wereld vol vrolijkheid, waar onze schattige dieren en avontuur wachten om ontdekt te worden. Het is ene plek waar de fantasie van de kinderen tot leven komt en waar ze een onvergetelijke tijd zullen beleven.


Op onze kinderboerderij vinden de kinderen een kleurrijke verzameling van allerlei pluizige vriendjes. Van knorrende varkentjes tot schattige konijntjes, van zachte lammetjes tot nieuwsgierige geitjes. Ze staan allemaal te popelen om hen te ontmoeten!

Het wordt een dag vol plezier en leren, waar de kinderen kunnen kennismaken met het boerderijleven, De kinderen kunnen de dieren voeden, aaien en verzorgen. Een deskundige uitleg op maat van de groep wordt gegeven door onze ervaren begeleiders. Ze zullen alles vertellen over de gewoontes en eigenaardigheden van onze dierenvriendjes.


En als dat nog niet voldoende is, hebben we ook speelgebieden waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Klimmen, glijden, springen, spelen in het zand … de innerlijke avonturiers krijgen hier de vrije loop.


We kunnen niet wachten om de kinderen allemaal te zien stralen en samen met hen nieuwe herinneringen te creëren die een leven lang meegaan!HOE VERLOOPT EEN DAG OP DE KINDERBOERDERIJ?1. Aankomst
Bij aankomst worden jullie verwelkomd door één van onze vriendelijke begeleiders. De bezoeken zijn reeds mogelijk vanaf 09.30u. Zorg ervoor dat jullie op tijd arriveren, zo kunnen we het maximale uit jullie bezoek halen.


2. Introductie
Na aankomst geven we jullie kort een welkomstwoordje. Hierbij duiden we alle belangrijke plaatsen aan en vertellen we wat kan en wat er niet kan en/of mag.


3. Programma
Na de korte introductie geven we de kinderen nog snel de kans om gebruik te maken van het sanitair. Nadien vliegen we er in met het door jullie gekozen programma.


4. Speelplezier
Een uitstapje naar de kinderboerderij kan natuurlijk niet zonder het ontdekken van onze speeltuin en zandbak. De speeltuin is ontworpen om zowel plezier als lichaamsbeweging te bevorderen. Zijn jullie enkele kinderen kwijt, wie weet vinden jullie ze dan wel terug in onze hooistal.


5. Picknick
Tussen alle activiteiten door kunnen de kinderen (en jullie ) even uitrusten en genieten van een tussendoortje of een heerlijke picknick. Bij slecht weer is er een overdekte plaats. Eigen lunch is te voorzien. Wij kunnen een heerlijk drankje aanbieden aan onze zeer democratische tarieven (speciaal voor groepen)


6. Afsluiting
Na een dag vol avontuur en plezier is het tijd om afscheid te nemen van onze kinderboerderij. Vergeet niet om snel nog even dag te zeggen aan jullie favoriete dier!

MEER INFORMATIE


Download onze brochure voor meer details en schrijf je in voor een onvergetelijk avontuur op onze kinderboerderij in Wilrijk. Laat de herinneringen een leven lang meegaan!

Waaw, wij willen komen!


Vul dan snel het onderstaande formulier in!

Dan nemen we snel contact op met u om verder af te spreken.