DAGBEZOEKEN


Hier kom je alles te weten wat nodig is voor een onvergetelijke dag op onze kinderboerderij.

Wat kost een bezoek aan de Kinderboerderij?

Een bezoek aan de boerderij is gratis. Soms zijn er workshops of activiteiten die betalend zijn maar een gewoon bezoek kost je niets. De drankjes en versnaperingen zijn natuurlijk wel te betalen.


Kan ik mijn fiets hier veilig wegzetten?

Wij hebben een zeer ruimte fietsenparking. Hier kan je je fiets veilig vastleggen.

Kunnen we hier iets eten en drinken?

Zeker en vast! Onze mooie bar heeft en uitbebreide kaart gaande van een frisdrankje tot een over the top warme chocomelk met versiering. Ook voor volwassenen is er een ruim aanbod om van te genieten terwijl de kindjes aan het spelen zijn. Honger? Misschien zijn onze pannenkoeken, pizza's, koude en warme hapjes, ijses of het dagvers gerecht dan iets voor u! Allergiën, vegetarisch, vegan of hallal, er is voor iedereen wel iets! (deze lo

Is er een parking voor auto's?

Nee, wij hebben geen parking voor auto's. Graag moedigen we iedereen aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Maar als je toch met de auto komt is, zijn er heel veel parkeermogelijkheden op straat. Op straat parkeren is hier gratis!

Hoe komen we er met het openbaar vervoer?

Bussen 140, 142 en 500 stoppen vlakbij. Voor een routeplan verwijzen we je graag door naar de website van de lijn of een andere routeplanner.

Kunnen er kinderfeesten doorgaan op de boerderij?

Zeker en vast! De Kinderboerderij is volledig voorzien om een onvergetelijk kinderfeestje te geven. Reserveren is nodig! Ontdek alle mogelijkheden HIER.

Ik wil bezoek komen met een grote groep, kan dat?

Op bezoek komen met grote groepen kan zeker. Voor groepen vanaf 15 kinderen vragen we op voorhand een seintje te geven zodat we ons hierop kunnen organiseren. Wil je naast een bezoek aan de dieren ook beroep doen op onze educatieve activiteiten voor groepen? Kijk dan hier!

Is de kinderboerderij rolstoeltoegankelijk?

JA! We hebben verharde paden die langs de dieren lopen zodat ook rolstoelgebruikers kunnen genieten van de dieren. Sommige plaatsen avontuurlijker dan de andere. Ook onze toiletten zijn hierop voorzien.

Zijn honden toegelaten?

Ja hoor! Maar wel aan een korte leiband, zodat je je hondje goed onder controle kan houden. De hond mag nooit mee op de weides lopen als we ze openstellen. Als we rondwandelen met andere dieren op de boerderij moeten honden op afstand gehouden worden. De speeltuin is eveneens verboden terrein voor honden. Indien de regels niet worden nageleefd of ee hondje iets te veel kabaal maakt, kan gevraagd worden om het terrein met de hond te verlaten.